Centre d’Interpretació de la Pansa

El Centre d'Interpretació de la Cultura de la Pansa de Ròtova és la culminació d’un projecte de caràcter patrimonial, etnològic i cultural, dut a terme amb molta cura i dedicació pels especialistes, tècnics i col·laboradors que n’han participat en el procés creatiu.

És un espai pensat per a ser punt d’encontre intergeneracional, centre de formació i informació d’una activitat -la transformació del raïm en pansa- que, conegut amb profunditat, es revela com una cultura i una forma de vida dels nostres avantpassats, que a Ròtova hem volgut recuperar i difondre a través d’este projecte.

Centre d'Interpretació de la Cultura de la Pansa de Ròtova

El Centre d’Interpretació de la Cultura de la Pansa oferix la possibilitat d’apropar-nos al coneixement del procés de transformació i elaboració de la pansa, als usos rurals d’abans, a les costums socials associades als treballs de l’agricultura i a la important economia agrocomercial sorgida de la producció de la pansa.

Res millor que el riurau del Roig, tan característic del paisatge agrícola lligat a la manufactura de la pansa, per a acollir esta mostra expositiva de gran interés etnológic, que gràcies al contingut didáctic i a l’enfocament pràctic dels coneixements, vos revelaran aspectes desconeguts de gran interés respecte a la realització d’aquest producte.

Preus de visita del centre

 • Entrada Individual, per persona – 2,20 €
   
 • Entrada Individual Menors de 12 anys – 1,10 €
   
 • Entrada Individual Menors 3 anys – 0 €
   
 • Entrada Individual Majors de 65 anys i Jubilats – 1,10 €
   
 • Entrada Individual Veïns i associacions locals 0 € Entrada de Grup (Mes de 55 persones) – 102 €

Pots trobar l’Ordenança reguladora dels preus públics del centre d’interpretació de la pansa al nostre portal de transparència.

Urbanització Serreta Miñana, 95
46725 Ròtova Valencia
Espanya