Escola de Música Mestre Villar – La Rotovense Musical

La música és el fet cultural que ens caracteritza com a valencians, és per això que l’educació musical ha de tindre un paper protagonista en la cultura del nostres pobles. Amb l’adequació de l’Escola de Música Mestre Villar al carrer Major, l’Ajuntament va posar a l’abast de tots una Escola de Música pública, amb professionals altament qualificats, compromesa amb el poble, que fa possible que els nostres fills i filles gaudisquen d’una educació musical de qualitat, flexible i oberta. Que arreplegue totes les sensibilitats i inquietuds i que dinamitze el fet musical entre tots els nostres conciutadans. En definitiva una infrastructura al servei de la cultura, un instrument al servei de la música.

L’Escola Municipal de Música Mestre Villar és una infrastructura educativa capdavantera en la comarca i una oportunitat per tots i totes de gaudir d’una educació musical de qualitat, on els instruments populars valencians, el cant coral i els instruments de corda juntament amb els instruments de vent, la percussió i el piano, troben un espai comú per al seu desenvolupament

Professors titulats imparteixen les ensenyances musicals de violí, violoncello, dolçaina i tabal, clarinet, flauta, trompeta, saxofon, percussió, oboe, trompa, trombó, coral i piano.

Carrer Major, 15, 3
46725 Ròtova Valencia
Espanya